Ван Дер Сар отрече за завръщане на "Олд Трафорд"


Ван Дер Сар отрече за завръщане на "Олд Трафорд"

818 0

Бившият вратар на Манчестър Юнайтед Едвин ван дер Сар отрече спекулациите, които се появиха през последните седмици, че ще се завърне на "Олд Трафорд". Вратарят бе свързван с позицията технически директор в тима на "червените дяволи", но той бе повече от категоричен, че няма нищо подобно.

Ван дер Сар е щастлив в състава на Аякс, където заема подобна роля, занимаваща се със структурата в клуба по отношение на скаутите. "Видях тази новина за Юнайтед, но мога да кажа, че тя е абсолютна глупост. Имам договор за още две години тук. Аякс е моят клуб и бих искал да остана в него още по-дълго. Успехите и целите, които сме си поставили са нещо наистина красиво", сподели стражът.

Легендарният страж започна своята кариера именно в Аякс, прекарвайки 9 години на "Амстердам Арена". След това вратарят преминава през Ювентус и Фулъм, за да достигне и до "Олд Трафорд" през 2005 година, когато е на 35 години. Възрастта обаче не се явява пречка за ван дер Сар, който прекарва невероятно успешни шест години за тима на "червените".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички