Ван Дайк след загубата: Не е вярно, че преговарям за нов договор


Ван Дайк след загубата: Не е вярно, че преговарям за нов договор
Снимка: Getty Images/Guliver

2486 0

Обявеният от УЕФА за най-добър играч през последната година - Върджил ван Дайк, отрече появилите се слухове, че в момента преговаря с Ливърпул за удължаване на договора си. Това се случи непосредствено след загубата от Наполи с два безответни гола. При второто допуснато попадение определено може да бъде потърсена вина в централния защитник на мърсисайдци, който върна неразчетено топката в наказателното си поле.

"Нищо не се случва, това е. Видях на няколко места, че има информация, според която преговарям за удължаване на договора. Но, за момента, не дискутирам абсолютно нищо. Единствената ми цел сега е да се съсредоточа върху играта. Ще видим в бъдеще какво ще се случва" - призна 28-годишният бранител.

Ван Дайк е в основата на стабилния състав, който Юрген Клоп изгради в Ливърпул. За разлика от слабия старт в Шампионска лига и допуснатата загуба, то в Англия мърсисайдци убедително водят с пълен актив и 5 точки пред втория - шампионът Манчестър Сити. А по какъв начин Клоп коментира спорната дузпа, с която неаполитанци поведоха в края на двубоя - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички