Ван Дайк: Мисълта за спечелване на титлата не е реалистична


Ван Дайк: Мисълта за спечелване на титлата не е реалистична
Снимка: Getty Images/Guliver

1446 0

Централният защитник на Ливърпул - Върджил ван Дайк, говори преди дербито срещу Манчестър Юнайтед, което е в неделя от 18:30 часа българско време. Холандецът също отбеляза, че в битката за титлата във Висшата лига мърсисайдци няма какво да губят.

"Не мисля, че има какво да губим. Сити са шампиони - те защитават титлата си, а ние се опитваме да я спечелим. От моя гледна точка, ние просто трябва да опитаме. Има толкова много оставащи мачове. Не е реалистично да си мислим за спечелването на титлата. Не трябва и не го правим" - каза Ван Дайк.

28-годишният бранител сподели и че Манчестър Юнайтед се представят зле от началото на сезона, но ще опитат да се завърнат на правилния път, въпреки липсата на Де Хеа и Пол Погба. "Но ние искаме да отидем там и да увеличим точковия си актив, както и да продължим с победите" - допълни играчът.

Междувременно, играч на Ливърпул стана поредният английски футболист, който се заяде с Красимир Балъков. Вижте за кой играч става въпрос, както и повече подробности - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички