Ван Дайк: Ливърпул не се чувства непобедим


Ван Дайк: Ливърпул не се чувства непобедим
Снимка: Getty Images/Guliver

3276 0

Бранителят на Ливърпул Върджил ван Дайк сподели, че тимът не се чувства непобедим, въпреки тоталнат доминация във Висшата лига през този сезон. „Червените“ са на 16 точки от най-близкия си преследвач Манчестър Сити, като тимът на Юрген Клоп има и мач по-малко. След победата срещу Уулвърхемптън в четвъртък, мърсисайдци вече са спечелили 22 от 23-те си мача през сезон 2019/20 в Англия.

След като титлата вече е почти сигурна, започна да се коментира темата, дали Ливърпул могат да завършат сезона без загуба. Въпреки това Ван Дайк смята, че отборът не играе с усещането на непобедим. „Никога не сме се чувствали непобедими, това не е чувство, което отборът има. Всичко може да се случи, имаше моменти срещу Уулвърхемптън, в които нещата можеха да бъдат различни. Те можеха да вкарат втори гол. Винаги чувстваме, че трябва да продължим да работим усилено. Просто трябва да се подобряваме. Нещата се получават страхотно за момента и сме в чудесна ситуация“ каза холандският бранител.

След победата си срещу Уулвърхемптън Ливърпул увеличи непобедената си серия на 40 двубоя. Следващият тест на мърсисайдци е идната сряда, когато лидерът в подреждането гостува на Уест Хям. А ето какво каза треньорът Юрген Клоп по адрес на битката за топ 4 в Англия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички