Важен за Юнайтед играч на линия за дербито със Сити


Важен за Юнайтед играч на линия за дербито със Сити
Снимка: Getty Images/Guliver

3117 0

Наставникът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер получи добри новини преди утрешното градско дерби срещу Манчестър Сити. Норвежкият наставник ще има възможността да разчита на един от най-важните си играчи в предни позиции – Антони Марсиал.

Френският нападател трябваше да пропусне срещата на „Червените дяволи“ в сряда срещу Тотнъм. Марсиал получи травма в двубоя срещу Астън Вила през миналия уикенд, когато се наложи да напусне терена в 82-рата минута при равенството 2:2. В двубоя срещу Спърс неговото място бе заето от младия Мейсън Грийнууд. По всичко личи обаче, че след като докторите позволиха на Марсиал да играе в утрешния ден, 23-годишният офанзивен футболист ще си върне титулярното място в единайсеторката на Солскяер.

Манчестър Юнайтед се намират на 6-тата позиция в Премиър лийг с 21 точки. „Червените дяволи“ ще се надяват да измъкнат поне точка от гостуването си на „Етихад Стейдиъм“, тъй като в противен случай е твърде вероятно да се сбогуват с шансовете си за класиране в топ 4. А ето какво каза Солскяер за дербито с Манчестър Сити.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички