В Ювентус още се смеят на Юнайтед заради Погба


В Ювентус още се смеят на Юнайтед заради Погба

4336 0

Футболната легенда Андреа Пирло заяви, че от Ювентус още се смеят на факта, че Юнайтед е продал през 2012г. Погба за толкова малко пари. Тогава французинът премина в Ювентус за сумата от скромните 1,5 млн. паунда, а през този трансферен прозорец се превръна в най-скъпия играч в историята.

"В първия ден, в който тренирахме заедно с Погба, когато дойде в Ювентус, всички играчи се засмяхме. Толкова млад и проспериращ играч, а Юнайтед го пуснаха почти без пари. Мисля, че в Ювентус дори още се смеят", заяви Пирло пред британския Telegraph.

ВИДЕО: Погба се заяде със Златан, но Ибра имаше последната дума

"Винаги ще запомня първия му ден на тренировка. Беше млад, но всички виждахме, че има нещо специално в него. Връщахме се обратно към съблекалните и много ясно си спомням как Буфон, смеейки дойде до мен и каза: "Наситина ли са го пуснали за толкова пари?", сподели още легендата на Ювентус.

Според Пирло сделката, която италианския тим е направила е просто страхотна, независимо от това дали са искали да се разделят с него. Италианецът вярва, че Погба ще се затвърди в на "Олд Трафорд".

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички