В Юнайтед ще борят кризата с нападател за 45 милиона паунда


В Юнайтед ще борят кризата с нападател за 45 милиона паунда

1231 0

Ръководството на Манчестър Юнайтед е твърдо решено да намери доказан реализатор, който да помогне на отбора да прекрати слабото си представянето, особено в нападение. "Червени дяволи" имат 5 гола в последните 8 мача, като в тази серия не познават и вкуса на победата. Според английското издание "Дейли Рекърд", решението на този проблем е Фелипе Андерсон.

Бразилският ас на Лацио търси начин да напусне "орлите" и да заиграе в някой от грандовете на Европа, след като в последните 2.5 години носи на гърба си италианския тим.

Той може да играе на разнообразни позиции, но умението му да бележи голове най-много се харесва на клуба. Лацио обаче ще иска 45 милиона паунда за него, което може да стопира негов трансфер още през зимата. Английският гранд обаче няма да има проблем да плати тази сума през лятото, а дори и през януарския трансферен прозорец, с оглед много слабите резултати, които отборът записва.

От отборите в топ 10 единствено Ливърпул и Стоук Сити имат по-малко отбелязани голове, докато Уейн Рууни, който се очакваше да е основен реализатор на тима, има едва два гола във Висшата лига през настоящия сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички