В Манчестър Сити са бесни на новия мениджър на Арсенал


В Манчестър Сити са бесни на новия мениджър на Арсенал
Снимка: Guliver/GettyImages

5694 0

В Манчестър Сити са недоволни от отношението на вече бившия им помощник-треньор Микел Артета към тях. Както е известно, младият испанец беше обявен официално за новия треньор на Арсенал, а според медиите в Англия, в бившия му клуб са научили за това от сайтовете.

Въпреки това, от Сити не смятат да предприемат някакви мерки срещу Артета или Арсенал, но смятат, че клубът от "Емирейтс" в последните дни не е проявил елементарна учтивост. Според медиите, двете страни дълго са договоряли компенсацията, която Арсенал трябва да плати на Сити за треньора. Вижте размера ѝ в този материал. Според "The Telegraph", новината за назначението на Артета се е появила на сайта на Арсенал в 14,10 часа. Сити са обявили новината на своя сайт в около 15,00 часа.

"Микел беше отличен треньор за Манчестър Сити. По време на престоя си тук той демонстрира впечатляваща всеотдайност, трудолюбие и познания за футбол, а също така направи голям принос за постиженията на клуба през последните години. Всички му желаем най-доброто в новата му роля. Сигурен съм, че той е готов за това", заяви главният мениджър на "гражданите" Хосеп Гуардиола. А какъв може да е първият трансфер на испанеца в Арсенал вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички