В Лестър признаха: Целта е титлата, само това ни остана!


В Лестър признаха: Целта е титлата, само това ни остана!
Снимка: Getty Images/Guliver

941 0

Мениджърът на Лестър Клаудио Раниери най-накрая призна, че целта пред "лисиците" е спечелването на титлата през настоящата кампания в английската Висша лига.

Италианският специалист до момента не искаше да признае това, за да не влияе негативно на своите футболисти. След като мястото в Шампионска лига през следващия сезон вече е факт обаче, бившият мениджър на Челси подчерта, че сега целта е трофеят.

"Ние сме в Шампионската лига. Това е фантастично, страхотно. Браво на всички - на собствениците, на феновете, на играчите, на щаба, на всички, които бяха въвлечени в това. Изключително постижение. Невероятно. И сега ще се опитаме да спечелим титлата. Само това ни остава. Маурисио, спокойно!", каза с усмивка Раниери на днешната пресконференция и продължи. 

Ван Гаал се самопохвали заради...

"Говорих с играчите и им казах, че сега е точният момент. Вярвам и винаги съм вярвал. Аз съм позитивен човек. Ако Тотнъм завърши пред нас, ще ги поздравя, но предпочитам да сме с пет точки пред тях.

Мисля, че те ще спечелят останалите си четири мача. Но мисля, че ние ще направим същото. Ако спечелим титлата, ще бъде невероятно", отсече Раниери, който до момента няма титла в елитно първенство.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички