В Челси не спират с трансферите - търсят още футболисти за милиони


В Челси не спират с трансферите - търсят още футболисти за милиони
Снимка: Getty Images

2608 0

Германският мениджър на Челси - Томас Тухел, вярва, че лондончани имат време да направят още трансфери до края на летния пазар. "Сините" вече се подсилиха с няколко човека с многомилионни сделки, но Тухел държи да бъде взет още един защитник, след като бяха привлечени Калиду Кулибали и Марк Кукурея.

"Мисля, че бихме могли да използваме още един централен защитник. Все пак ние играем с трима в центъра на отбраната", каза Тухел на пресконференцията преди лондонското дерби с Тотнъм в неделя.

"Цялостно можем да увеличим дълбочината в състава си. Но едно е да мечтаеш, друго е да стане. Ние търсим играчи с най-високи качества и характер", добави Тухел.

"Не сме се паникьосали и няма да вземаме играчи, в които не сме сигурни на 100 процента. Досега всички новопривлечени са фантастични", каза още германецът. 

"Да работя с Оба в Борусия Дортмунд бе удоволствие. Той бе един от играчите, с които бях най-близък и се разбирах най-добре. Дори и когато трябваше да се изправям срещу него, докато той бе в Арсенал, ние винаги сме имали отлични отношения", завърши Тухел.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички