В Арсенал обмислят за спасяването на забравен от Моуриньо халф


В Арсенал обмислят за спасяването на забравен от Моуриньо халф
Снимка: Guliver/Getty Images

2183 0

Ръководството на Арсенал планирал изненадващ трансфер, привличайки забравен от мениджъра на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо халф.

Полузащитникът Бастиан Швайнщайгер изпадна в немилост, след като Специалния пристигна на "Олд Трафорд", а Арсен Венгер търси опитен играч, който да помага в центъра на терена.

По-рано през сезона Моуриньо прати световния шампион с Германия да тренира с младежите, а скоро го върна в мъжкия тим, но игровите минути на халфа са сведени до минимум.

Арсен Венгер смята, че на Арсенал му липсва именно играч като Швайщайгер, който да вдъхне кураж на тима и да му бъде лидер.

Миналата седмица мениджърът на "топчиите" и неговият отбор загубиха с унизителното 5:1 от Байерн Мюнхен в Шампионска лига, като от тогава голяма част от феновете настояват французина да напусне поста си през лятото, когато изтича и договорът му.

В пресконференция в петък Венгер обяви, че през март или април ще реши дали да продължи кариерата си в Арсенал, но е сигурен, че и през следващата година ще е треньор, без значение къде.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички