В Арсенал "летят" шеги от Обамеянг, лошият старт не на "дневен ред" (СНИМКА)


В Арсенал "летят" шеги от Обамеянг, лошият старт не на "дневен ред" (СНИМКА)
Снимка: Getty Images/Gulliver

1158 0

Отборът на Арсенал започна неприятно новия сезон. До тук "топчиите" са с две поражения от два мача, след като загубиха домакинството си на шампиона Манчестър Сити, а след това загуби лондонското дерби с Челси на "Стамфорд Бридж". Това бяха и първите мачове на новия мениджър Унай Емери, който започна работа с тима през лятото.

Въпреки това "артилеристите" намират начин да не мислят за негативния старт, като най-деен в това е нападателят Пиер-Емерик Обамеянг. Голаджията се пошегува с новата покупка на тима Матео Гендузи.

Играчите са участвали в тест, който отчита най-бързата скорост, която развиват, както и до каква степен футболистите са се "вложили" в упреажнениет. Очаквано бившият играч на Борусия Дортмунд е на първо място с 10,01 км/ч при 97%, а 19-годишният халф е записал скорост от 8,97 км/ч при 93%. В резултат на това Обамеянг показа статистиката в своя профил в "Instagram", като написа:

"Матео Гендузи, как си 93%? Има какво още да надграждаш", подкрепено с няколко смеещи се емотикони.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички