В Англия се сетиха, че класирането за Световно не означава нищо


В Англия се сетиха, че класирането за Световно не означава нищо
Снимка: Guliver/GettyImages

1090 0

В последните години Англия се класира за Световно или Европейско първенство с огромна лекота и редовно на Острова правят прогнози, че най-накрая е дошло времето на "трите лъва". По време на шампионатите обаче отборът обикновено е голямото разочарование на турнира и не преминава по-далеч от четвъртфиналите.

Новият селекционер Гарет Саутгейт също е забелязал тази тенденция и, след като Англия се класира на Мондиал 2018, беше обран в суперлативите си за отбора. Той беше категоричен, че тепърва предстои много работа за него и играчите, ако искат да постигнат нещо на планетарния шампионат в Русия.

"Имаме още много работа за вършене. Ясно е, че няма да заиграем като Испания за осем месеца, но отборът има потенциал. Може да играем много по-добре, но най-важното е, че изпълнихме основната цел да се класираме за финалите", коментира Саутгейт.

"Не е случайно, че вкарваме голове в последните минути, просто отборът се бори за победата до края. Ние сме млад отбор, който се учи в движение", каза още селекционерът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички