В Англия им стана скучно и отново пратиха Де Хеа в Реал Мадрид


В Англия им стана скучно и отново пратиха Де Хеа в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

1472 0

Очевидно лудият летен трансферен прозорец, продажбата на Неймар за 222 милиона евро в ПСЖ и постоянните трансферни слухове около най-големите имена във футбола не са достатъчни за английския таблоид "The Sun", който поднови темата "Давид де Хеа в Реал Мадрид".

Според изданието, "кралския клуб" е подготвил оферта на стойност 47 милиона паунда, като лично Зинедин Зидан е искал да привлече испанския национал.

Подобна информация обаче граничи с абсурдното на този етап. Сезонът във Висшата лига вече започна и Манчестър Юнайтед няма да продава нито един от основните си футболисти. По-важна обаче е ситуацията в Реал Мадрид, като лично Зинедин Зидан убеди Флорентино Перес да не дава пари за Де Хеа, защото е изключително доволен от представянето на Кейлор Навас. 

Костариканецът играе отлично през последните месеци, като дори запази вратата си суха в "Ел Класико" - нещо, което не се беше случвало от 2011 година насам. Освен това ръководството на Реал Мадрид е напълно наясно, че оферта на стойност 47 милиона паунда е крайно недостатъчна за Де Хеа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички