В Англия гръмнаха: Рахим Стърлинг напуска Манчестър Сити в посока Челси?


В Англия гръмнаха: Рахим Стърлинг напуска Манчестър Сити в посока Челси?
Снимка: Getty Images/Gulliver

2955 0

Звездата на Манчестър Сити Рахим Стърлинг може да напусне клуба през това лято, а един от сериозните кандидати за неговия подпис е Челси, пише британското издание The Telegraph. Според информациите, интерес към Стърлинг проявяват няколко европейски гранда, сред които и "сините" от Лондон.

Стърлинг има договор с "гражданите" до лятото на 2023 година, но на Острова все повече се подклажда мнението, че англичанинът ще си тръгне от Манчестър още през това лято. В Челси проявяват интерес към Стърлинг и следят изкъсо ситуацията около него и дали английските шампиони ще са склонни да го продадат.

Предвид това, че 27-годишният Стърлинг навлиза в последната си година от контракта на "Етихад", то той няма да излезе толкова скъпо на отборите, проявяващи интерес към него. Рахим Стърлинг акостира в Манчестър през 2015-а след сензационен трансфер от Ливърпул, който настрои привържениците на мърсисайдци срещу него.

Към днешна дата специализираният портал Transfermarkt оценява Стърлинг на 85 милиона евро, но Сити надали ще прибере толкова голяма сума за него. През миналия сезон Стърлинг изигра 30 мача във Висшата лига, като вкара 13 гола и записа 6 асистенции.

Още трансферни новини ще намерите в SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички