Ювентус се отказа от връщането на Пол Погба


Ювентус се отказа от връщането на Пол Погба
Снимка: Guliver/GettyImages

3301 0

Италианският гранд Ювентус е взел решение да не купува отново полузащитника на Манчестър Юнайтед Пол Погба. Французинът и агентът му Мино Райола не крият, че искат играчът да напусне английския клуб, но не заявиха досега къде искат той да продължи кариерата си.

Медиите "пращат" 26-годишната звезда ту в Ювентус, ту в Реал Мадрид "Daily Mail" обаче твърди, че шампионът в Серия А се е отказал от битката за халфа. Макар Погба да е открит за завръщане в Торино, вицепрезидентът на Ювентус Павел Недвед е взел решение да се съсредоточи върху другите им трансферни цели.

Дотук през лятото "бианконерите" заздравиха центъра на терена с Арън Рамзи от Арсенал и Адриен Рабио от Пари Сен Жермен. Не е изненада, че и двамата им излязоха без пари. Затова клубът няма намерение да плаща 120-150 милиона паунда за френския национал.

Така в битката за звездата остана само Реал Мадрид. Испанският гранд обаче похарчи доста пари това лято на трансферния пазар и няма да пристъпи към привличането на Пол, докато не продаде трима свои играчи. Вижте кои са те в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички