Юсейн Болт иска да играе В Юнайтед, но при едно условие


Юсейн Болт иска да играе В Юнайтед, но при едно условие
Снимка: Getty Images/Guliver

3806 0

Най-бързият човек на планетата - Юсейн Болт, е отявлен фен на Манчестър Юнайтед и никога не е криел желанието си един ден да поиграе за любимия си тим. Това обаче никога няма да стане, дори той да получи подобна покана (малко вероятно), ако мениджър на тима е Луис Ван Гаал.

Ямаецът е категоричен, че философията на холандския специалист не пасва изобщо на клуба и е редно след края на сезона Ван Гаал да се раздели с 20-кратните шампиони на Англия.

"Винаги съм подкрепял Юнайтед. Все още искам да играя за този отбор, но ако Ван Гаал е треньор - не толкова", каза подготвящият се за Игрите в Рио лекоатлет.

"Целият сезон има своите върхове и спадове, не бих казал, че съм доволен. Мисля, че играчите не искат да идват в отбора заради Ван Гаал и мисля, че някои играчи не искат да играят под негово ръководство. Не казвам, че е слаб треньор, но неговата философия не е тази на Манчестър Юнайтед", допълни той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички