Юрген Клоп за новия сезон: Готови сме да се борим за титлата


Юрген Клоп за новия сезон: Готови сме да се борим за титлата
Снимка: Guliver/GettyImages

1770 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че той и отборът му ще се борят за титлата в Англия през този сезон. Мърсисайдци не са ставали шампиони от 1990 година, а в този период рекордът им от 18 титли бе подобрен. Сега Манчестър Юнайтед има 20 трофея от Премиършип.

Феновете са сигурни, че Клоп е човекът, който може да върне Ливърпул в най-добрите му години, а по-добрата игра на клуба след идването му е видима за всички. Той коментира тази тема на пресконференцията преди "Audi Cup", като турнирът ще се проведе днес и утре, а участие ще вземат още Байерн Мюнхен, Атлетико Мадрид и Наполи.

"Ще играем за титлата, не може да почнем сезон без да имаме амбиция. Трябва да си поставяме цели и да ги изпълняваме. Това направихме и миналата година - искахме да сме сред топ отборите и успяхме да се класираме на 4-та позиция. 

Имаше моменти, в които нямахме късмет, но през новия сезон можем да играем една идея по-добре. Да се надяваме, че всичко върви така, както сме планирали", сподели Клоп.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички