Юрген Клоп с първи думи по казуса "Арне Слот в Ливърпул" и болезнено признание за титлата


Юрген Клоп с първи думи по казуса "Арне Слот в Ливърпул" и болезнено признание за титлата
Снимка: Getty Images

6135 0

Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, даде пресконференция пред английските медии преди сблъсъка на мърсисайдци с Уест Хем във Висшата лига. Той бе категоричен, че за титлата вече се борят два отбора и направи първи коментар относно слуховете за неговия евентуален заместник Арне Слот.

Ливърпул вече не се бори за титлата

"Не си спомням да съм бил толкова разочарован след мач, колкото бях в сряда. Арсенал и Манчестър Сити играят позитивен футбол и ние се намираме на тази позиция, защото също сме способни на това. Нося отговорност за настроението в отбора, но не мога да кажа, че в момента е много добро. Загубихме решителните битки на “Гудисън Парк”, което бе наистина лошо. Като цяло обаче в последните седмици ние не играхме този позитивен футбол", сподели Клоп.

Още: "Клубовете преговарят": Ливърпул плаща куп пари за наследника на Юрген Клоп, ще има ли пречки?

Клоп коментира казуса Арне Слот

"Винаги чувството е, че трябва да наваксваме нещо. Трябва бързо да обърнем нещата и да се опитаме да бъдем позитивни. Ще опитам да направя абсолютно всичко възможно, за да мога отново да се наслаждавам на нашия футбол. Сигурен съм, че вече Сити и Арсенал гледат на битката за титлата като на надпревара между два коня. Може публично да твърдят друго, но не очаквам да загубят по два мача. Ако случайно го направят, ние трябва да сме тук. Ще започнем от Уест Хам. Те загубиха последния си мач, така че трябва да покажат реакция. Ние също. Да видим".

Казусът "Арне Слот"

"Не знам нищо за това. Аз не съм въвлечен в целия процес. Чух, че Арне каза нещо по темата. Това, което ми харесва, е, че той иска работата. Развълнуван е. Харесва ми начина, по който неговият отбор играе футбол. Това, което чувам за него, е, че добър човек. Всичко звучи добре. Това е най-добрата работа в света. Може би ще е добре, че няма да завършим на върха, така че ще има място за подобрение", добави още германският специалист.

Още: Отправиха огромно предупреждение към заместника на Юрген Клоп - 40 души си тръгват от Ливърпул

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички