Юрген Клоп разкри на какво се дължи прогреса на Ливърпул


Юрген Клоп разкри на какво се дължи прогреса на Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

1423 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп разкри каква е рецептата за доброто представяне на мърсисайдци от началото на сезона и многото голове, които бележи тима.

До този момент през сезона Ливърпул вкара 16 гола в 6 шампионатни мача, като Филипе Коутиньо, Адам Лалана, Садио Мане и Джеймс Милнър са отбелязали по три. Роберто Фирмино и Джордан Хендерсън също са записали имената си сред голмайсторите.

Юрген Клоп определи любимеца си във Висшата Лига, не е играч на Ливърпул

"Многото голове, които отбеляваме са в  резултат от нашия стил на игра. Указанията ми са да има различни играчи в и около наказателното поле.

Когато футболистите се движат и търсят свободни пространства, излизат на голови ситуации. Засега вкарват, което е хубаво. Въобще не ме интересува кой бележи, важно е да побеждаваме", каза Клоп пред клубния сайт.

"Доброто движение без топка на футболистите ми е много важно. Харесва ми те да се движат много и да атакуваме и доминираме в мачовете си", допълни немският специалист.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички