Юрген Клоп коментира новата контузия на Садио Мане


Юрген Клоп коментира новата контузия на Садио Мане
Снимка: Guliver/GettyImages

1321 0

Лошите новини в Ливърпул днес се завърнаха. За втори пореден път Садио Мане се връща в родината си Сенегал, за да играе за представителния тим и за втори пореден път се връща контузен. Точно преди почивката за мачовете на националните отбори бързоногото крило се върна от 1-месечно отсъствие заради контузия и направи две асистенции за победата с 4:1 над Уест Хям.

"По всичко личи, че контузията в бедрото, която го измъчваше до преди седмица, се е завърнала. В идните дни ще трябва да направим нужните прегледи, за да разберем какъв точно е проблемът.

Важното сега е да успеем да се погрижим достатъчно добре за него, за да се възстанови напълно и тази контузия да не се връща повече. 

Има много силна комуникация между нашите лекари и тези в щаба на Сенегал. Двете страни се грижат за това Садио да бъде обгрижван правилно. Ние уважаваме това колко важен играч е той за тях. Те са хората, които трябва да взимат решенията кога и колко да играе и тренира, когато е при тях", сподели мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички