Юрген Клоп е категоричен: Вървим в правилната посока


Юрген Клоп е категоричен: Вървим в правилната посока
Снимка: Getty Images/Guliver

1560 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп вярва, че е отговорил подобаващо на критиците си с работата, която върши с отбора. На 8 октомври германецът ще отпразнува една година, откакто пристигна на "Анфийлд".

"Мина година, аз съм с една година по-възрастен, но всичко останало е наред. Не перфектно, но вървим в правилната посока. На това се надявахме, заяви Клоп пред "Liverpool Echo".

"Имаше съмнения, имаше слухове за мен. Хората казваха: "Очевидно той бе добър треньор в Дортмунд, но германец няма да успее тук". Такива неща.

Ако мислите, че ще гледате дълго Клоп в Ливъпрул - бъркате

Аз обаче не съм тук за година, а за дълъг период. Това означава, че трябва да използваме информацията, която имаме досега, и да се учим от нея."

Клоп призна, че няма да празнува годишнината, защото все още няма време за това.

"Няма да празнуваме. Надавям се никой да не ми носи торта. Нямам време и не съм в настроение за равносметки. Харесвах този клуб преди да дойда. Когато си тук обаче, нещата са много различни.

Предстои ни още много работа. Не трябва да се радваме на историята, а да пишем нови страници. Да бъда част от това е приятно", допълни още германецът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички