Уолкът и Чембърлейн разкриха причината да напуснат Арсенал


Уолкът и Чембърлейн разкриха причината да напуснат Арсенал
Снимка: Getty Images/Guliver

2018 0

В последните два трансферни прозореца тимът на Арсенал се раздели с две от звездите си, които се присъединиха към тимове от Висшата лига. През лятото Алекс Окслейд-Чембърлейн избра офертата на Ливърпул, а 6 месеца по-късно Тио Уолкът си тръгна от "Емирейтс", за да подсили тима на Евертън.

След победата на Ливърпул над Манчестър Сити в 1/4-финалите на Шампионска лига вчера, Окс застана зад микрофоните на "Sky Sports", където бе попитан за взетото решение.

"Трудно решение бе да напусна Арсенал. Страхотен отбор, в който създадох много връзки. Мисля, че направих най-доброто решение за себе си, в Ливърпул подобрявам играта си още повече. Преди ми беше много трудно да идвам на "Анфийлд", но сега е страхотно. Цялата тази публика и как пее за теб - това кара коремът ми да се свива", сподели националът на Англия.

"Когато за първи път стъпих на "Гудисън Парк"... не, не мога да го обясня. После отбелязах първия си гол и емоцията ме удари, буквално. Отново се наслаждавах на футбола", разказва Тио Уолкът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички