Юнайтед реши визовия проблем на Санчес: Ще играе в САЩ


Юнайтед реши визовия проблем на Санчес: Ще играе в САЩ
Снимка: Getty Images/Guliver

983 0

В Манчестър Юнайтед са много доволни днес, след като успяха да разрешат проблема с визата на Алексис Санчес. В САЩ не пускаха нападателя, тъй като той има условна присъда за проблеми с данъците по време на престоя му в Испания. Според "The Times" чилиецът е успял да получи нужните документи и ще се присъедини скоро към отбора в Америка.

В Щатите "червените дяволи" ще проведат традиционното си лятно турне, в което ще изиграят пет мача срещу силни съперници. Имаше вариант Санчес да се готви отделно от екипа, но изглежда адвокатите на английския клуб са разрешили проблема.

 

Мениджърът на "червените дяволи" Жозе Моуриньо уточни, че със сигурност ще разчита на Санчес, Хуан Мата и Антони Марсиал в нападение в началото на сезона във Висшата лига, тъй като другите офанзивни футболисти на тима участваха в заключителната фаза на Световното първенство в Русия. 

Мениджърът на "червените дяволи" Жозе Моуриньо уточни, че със сигурност ще разчита на Санчес, Хуан Мата и Антони Марсиал в нападение в началото на сезона във Висшата лига, тъй като другите офанзивни футболисти на тима участваха в заключителната фаза на Световното първенство по футбол 2018

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички