Юнайтед разочарова срещу Стоук, но Рууни блесна с 250-ия си гол (ВИДЕО)


Юнайтед разочарова срещу Стоук, но Рууни блесна с 250-ия си гол (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

1505 0

Уейн Рууни открадна славата на домакина Стоук Сити и осигури равенство 1:1 на Манчестър Юнайтед на гости на "Британия стейдиъм". Капитанът на "червените дяволи" изравни резултата в 94-ата минута с изумително изпълнение на пряк свободен удар, и то точно когато феновете вече започваха да приемат края на серията без поражение.

Отборът на Жозе Моуриньо обаче увеличи броя на мачовете си без загуба на 17 и продължава да пише история в това отношение, въпреки че точно срещу Стоук нямаше с какво да блесне (освен с гола на Рууни).

Автогол на Хуан Мата още в 19-ата минута даде аванс на Стоук, а до края Пол Погба изпусна две чисти положения и Златан Ибрахимович реши да не стреля от изгодна позиция, търсейки пас, който пък бе пресечен.

В крайна сметка изравнителният гол на Рууни стопли сърцето на Моуриньо, но неговият тим не направи достатъчно, че да осъществи обрат.

Юнайтед остана непобеден, но остана и на шеста позиция в класирането с 41 точки - 11 по-малко от Челси, който е и с мач по-малко. Стоук е 9-и с 28 пункта.


All Goals & Highlights HD - Stoke City 1-1... by claytonashurst

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички