Юнайтед не пуска Де Хеа в Реал, но все пак вече има вариант за негов заместник


Юнайтед не пуска Де Хеа в Реал, но все пак вече има вариант за негов заместник
Снимка: Getty Images/Guliver

1883 0

Доста любопитна информация публикува испанското издание Don Balon, a именно, че Манчестър Юнайтед вече е обмислил кой да замени Давид де Хеа, ако напусна в посока Реал Мадрид. 

Мениджърът на "червените дяволи" Жозе Моуриньо е харесал Марк Андре Тер Стеген от редиците на Барселона за евентуално ново попълнение под рамката. Въпреки това от Юнайтед се надяват, че няма да се стигне до подобно развитие, защото искат на всяка цена да задържат Де Хеа. 

Действащият контракт на Де Хеа е до лятото на 2019 г. с опция за удължение с един сезон. Преди няколко седмици медиите на Острова информираха, че ръководството на "червените дяволи" иска новият договор да е минимум до края на сезон 2020/2021. Испанецът пази вратата на Манчестър от 2011 г., когато бе закупен от Атлетико Мадрид за 25 млн. евро. Тер Стеген е играч на Барса от 2014 година, като договорът му с тима е за още четири сезона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички