Ужас без край: Кристофър Нкунку от Челси с нова контузия


Ужас без край: Кристофър Нкунку от Челси с нова контузия
Снимка: Getty Images

813 0

През лятото на 2023-та година ръководството на Челси пръсна 60 милиона евро (според "Transfermarkt"), за да осигури на Маурисио Почетино голмайстора на РБ Лайпциг - Кристофър Нкунку

Французинът започна много добре престоя си при "сините" и бе неудържим по време на предсезонната подготовка, но в началото на август получи тежка контузия в коляното, заради която пропусна десетки мачове.

Кристофър Нкунку

В средата на декември Нкунку се завърна, но две седмици по-късно нова травма го извади от терените за още пет двубоя. В края на януари нападателят пак се появи в игра и дори вкара гол във вратата на Ливърпул...

Още една контузия

На днешната си (27-и февруари) пресконференция преди домакинството на Лийдс от 1/8-финалите за ФА Къп, Маурисио Почетино разкри, че Кристофър Нкунку отново се е контузил, без да уточнява къде е проблемът този път:

"Вчера научихме, че е контузен, но не знаем кога точно се е случило. В момента преминава медицински прегледи", разкри аржентинският специалист, а след това допълни:

Кристофър Нкунку

"Засега изглежда, че ще бъде аут за три-четири седмици. Надявам се, че няма да бъдат повече... Много му е трудно. Той летеше в предсезонната подготовка преди да получи травмата в коляното...".

*Нкунку остана резерва във финала за Купата на Лигата срещу Ливърпул на 25-и февруари, но се появи на терена в 67-ата минута, заменяйки Стърлинг!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Започна се: Спрягат 39-годишния Рубен Аморим за наследник на Маурисио Почетино в Челси?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички