Уест Хям ще обръща слабите резултати с нови попълнения


Уест Хям ще обръща слабите резултати с нови попълнения
Снимка: Gulliver/GettyImages

1376 0

Ръководството на Уест Хям гарантира на новия мениджър Дейвид Мойс, че ще му бъдат предоставени финансови средства за подсилване на състава през януари.

Отборът на Мойс няма победа в осем поредни срещи, а днес гостува на лидера в класирането Манчестър Сити. "Когато се съгласих да започна работа, собствениците на клуба ми казаха, че ще имам възможност да купувам играчи, ако това се налага. Повтарям, обаче - в момента съм съсредоточен в играчите, с които разполагам.

Искаме да изградим отбор, способен да побеждава. Ако имаме проблеми с това, възможно е да поканим футболисти, които да ни помогнат. Трудно ще бъде да намерим попълнения, тъй като имам само две-три седмици. Очаквам отговорните за трансферите да ми предоставят списък с достатъчно играчи и препоръки за тях. Мисля, че с приближаването на трансферния прозорец аз сам ще наблюдавам тези футболисти, ако се налага", заяви Мойс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички