Уест Хям готви унищожително нападение с Пайе и два трансфера за 80 милиона


Уест Хям готви унищожително нападение с Пайе и два трансфера за 80 милиона
Снимка: Getty Images

2266 0

Ръководството на Уест Хям е готово да се намеси не само в битката за топ 4, но и за титлата. "Чуковете" не само нямат намерение да продадат голямата си звезда Димитри Пайе, но ще направят всичко по силите си, за да осигурят най-доброто нападение във Висшата лига за мениджъра Славен Билич.

Според информация на "Sky Sports", лондонският тим е отправил оферта на стойност 25 милиона паунда за голмайстора на Марсилия и белгийски национал Митчи Батшуай.

ВИДЕО: Звезди на Испания се хванаха за гушите!

Нападателят вкара 17 гола в Лига 1 и се превърна в една от сензациите на изминалия шампионат, а в същото време клубният му тим трябва да продаде част от играчите си, заради кризата, която тресе клуба.

Освен това английската медия информира, че Уест Хям е готов да плати исканите от Лион 55 милиона евро за Алешандре Лаказет, който пропусна Евро 2016 заради решението на Дидие Дешам да заложи за ритащия в Мексико Андре-Пиер Жиняк.

СНИМКА: Какви щяха да са звездите на футбола, ако не бяха футболисти

Единственият проблем пред Уест Хям е неочакваният изход от референдума във Великобритания и очакваното излизане на Обединеното кралство от Европейския съюз.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички