Уейн Рууни разкри защо е казал "не" на предложенията от Китай


Уейн Рууни разкри защо е казал "не" на предложенията от Китай
Снимка: Getty Images/Guliver

1916 0

Новото попълнение на Евертън Уейн Рууни разкри каква е причината да избере "карамелите", вместо милионите, които са му били предложени в Китай. Таранът се присъедини към клуба, от който тръгна неговата кариера, разкривайки, че е щастлив от този факт и има големи очаквания от престоя си.

Целта пред голмайстор №1 на Манчестър Юнайтед е отново да спечели мястото си в националния отбор, където за последно игра през ноември. 

"Както знаете, аз обичам да играя за родината си. Смятам, че бе правилно да не бъда повикан през пролетта. Аз не играех редовно в клуба си, очаквано бе и да не ме повикат в представителния тим. За това разбирам решението на Гарет Саутгейт. Той ми каза, че ако намеря отбор, в който да играя всяка седмица, то вратата в националния тим за мен ще е отворена. Ще е страхотно ако отново облека екипа на Англия.

Аз искам да играя за Англия. Ако бях отишъл в Китай, което бе възможно, вероятно повече нямаше да играя за страната си", сподели капитанът на "трите лъва", който има изиграни 119 мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички