Ударът на годината: Ливърпул нарушава неписано правило, за да запази Юрген Клоп?


Ударът на годината: Ливърпул нарушава неписано правило, за да запази Юрген Клоп?
Снимка: Getty Images

29039 0

Ръководството на Ливърпул е готово да направи всичко, за да запаси Юрген Клоп на мениджърския пост и след края на сезона. На Острова твърдят, че мърсисайдци са решени на огромна стъпка в името на германеца.

Какво се случва?

Както е известно, Ливърпул, наравно с Реал Мадрид и няколко други клуба, желаят силно привличането на суперзвездата на ПСЖ Килиан Мбапе. Голмайсторът обаче е с много високи финансови изисквания, което спира голяма част от претендентите за подписа му.

Още: Удар по Юрген Клоп и Ливърпул: Доминик Собослай носи лоша новина - пропуска нови 6-7 мача?

Изключение не правят нито мърсисайдци, нито "артилеристите", които имат ясна структура на възнагражденията си. Самият Клоп наскоро призна, че французинът е фантастичен играч, но така наречената от него "финансова рамка" не позволява привличането му.

Някои източници твърдят, че именно този аспект от управлението на "червените" е една от причините специалистът да иска да си тръгне. Нападателят от своя страна също дава поводи за надежди на феновете на тима. През 2020-та той възхвалява играта на отбора, определяйки го като "машина".

Ще се решат ли мърсисайдци?

Още: Карагър: Само по един начин Ливърпул може да детронира Манчестър Сити

На "Анфийлд" осъзнават, че ако нарушат неписаното правило за заплатите на своите играчи, биха могли да убедят Юрген Клоп да остане, пише "The Independent".

Изданието още споделя, че преговорите между играча и Реал Мадрид са в застой, отново заради желаното от него възнаграждение. Това от своя страна допълнително налива вода в мелницата на Ливърпул.

Опроверган: Появи се нова теория за изненадващото напускане на Юрген Клоп от Ливърпул

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички