Тъжната реч на капитана на Челси


Тъжната реч на капитана на Челси

1626 0

Легендата на Челси Джон Тери разкри, че това е последният сезон, който ще изкара на "СТамфорд Бридж". Юношата на клуба не е получил предложение за нов договор и след края на кампанията е свободен агент.

"За съжаление няма да има щастлив край. Няма да се пенсионирам в Челси. "нам новината от миналата седмица, преди мача с Арсенал, и договорът няма да бъде подновен. Така че това е последното ми участие в турнира за Купата на Англия и искам да се представим на ниво", почна Джон Тери, който трудно скриваше емоциите си.

"За мен това е важен сезон и искам да продължаваме навсякъде, във всички турнири. Знам от известно време, и вече вътре в себе си го приех. Просто трябва да продължа напред. Казаха ми, че когато дойде новият мениджър, нещата може да се променят. Но към момента няма да оставам. Исках да съм сигурен, че съм направил всичко възможно. Отне ми няколко дни, за да го осъзная". 

Тери сподели и начина, по който ще продължи да играе, независимо че кариерата му в клуба приключва.

"Моята игра няма да се промени - начинът, по който тренирам, или това, което давам на отбора. Искам да давам всичко и да завърша както подобава, 100% в добри отношения с клуба.

Не бих могъл да продължа да играя за друг отбор отбор в Премиършип. Не бих могъл да го причиня на феновете на Челси. Със сигурност ще е другаде."

Моят агент уреди срещата с клуба сега през януари. Исках да го чуя лично. За съжаление няма да го бъде. Иначе се усещам в чудесен момент, играя страхотно и имам още няколко години пред себе си. Просто не тук."

"Разговаряхме и за това, което ще оставя в клуба, моето наследство за поколенията. Но най-важното в момента е да се завърнем на подобаващо място в класирането."

"Първите четири-пет мача от сезона не играх добре, както и повечето от момчетата в отбора. Но оттогава доста променихме нещата. Сега мога само да се трудя здраво, тъй като ще е последният ми сезон тук."

"Клубът ще се справи. Никой играч не е по-голям от клуба. Естествено, исках да остана, но клубът върви в друга посока. Без съмнение ще дойдат поне един или двама страхотни защитници. Искам да се върна отново тук някой ден, за да подкрепям Челси с децата ми, и да се радвам на успехите му. За съжаление няма да съм част от тях, но искам отборът да бъде добре. Това е последната ми година, и искам да се оттегля на върха", коментира още Тери.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички