Тухел: Ако с Конте се бяхме хванали за косите, нямаше да ни накажат


Тухел: Ако с Конте се бяхме хванали за косите, нямаше да ни накажат
Снимка: Getty Images

1443 0

Мениджърът на Челси Томас Тухел коментира решението на Футболната асоциация на Англия да го глоби с 42 000 евро и да го накаже за 1 мач заради сблъсъка с колегата му от Тотнъм - Антонио Конте. 

"Трудно е да се приеме, като се има предвид, че две минути преди инцидента някой от екипа ни беше дърпан за косите безнаказано. Ако ние с Конте се бяхме хванали за косите, щеше да ни се размине. Но за ръкостискане изведнъж дават червен картон. Това се случи след мача, но именно в него имаше повече страст от всичко друго. Въпреки това приех наказанието от ФА", каза германецът, цитиран от "The Mirror".

"Надявам се, както и Антонио, в следващия мач да съм някъде близо до ръба. Ще видим какво ще стане. Като цяло, преди това не сме имали конфликти. Играхме три или четири пъти един срещу друг и не е имало проблеми. Ситуацията се изостри едва в този мач, когато резултатът стана 1:1, така че последните 20 минути бяха малко емоционални за двете скамейки. Може би е нормално и приемливо за такова дерби", допълва Тухел. А ето как беше наказан Конте за инцидента. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички