Тримата фаворити за поста национален селекционер на Англия


Тримата фаворити за поста национален селекционер на Англия
Снимка: Getty Images

1218 0

Мениджърът на Борнемут Еди Хоу е един от тримата мениджъри в одобрения списък за нов национален селекционер на Англия. Хоу също така е съгласен да оглави отбора.

Техническият директор на ФА Дан Ашъурт е голям почитател на работата на Хоу и ще е много доволен, ако именно той е новият наставник, съобщи The Sun.

Другите две имена от списъка са мениджърът на Арсенал Арсен Венгер и Гарет Саутгейт. От футболната асоциация в няколко разговора са се опитали да примамят Венгер, но той до този момент не дава положителен отговор. Саутгейт пък е наставник на младежкия национален отбор до 21 години, но според ръководните фактори в английския футбол е готов да поеме и мъжкия тим.

Англия хвърля 4000 фланелки на боклука заради Алърдайс

Изборът за селекционер е поверен на Глен, члена на борда на ФА Дейвид Гил и техническия директор на асоциацията Дан Ашуърт. Тримата планират да проведат мащабни консултации, преди да стеснят кръга от кандидати.

Както знаете, бившият вече наставник Сам Алърдайс бе уволнен заради корупционен скандал. Журналисти от The Telegraph разкриха как селекционерът показва на поставени от тях лица как да заобикалят правило на ФА.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички