Трент Алекснадър-Арнолд ще пропусне дербито с Манчестър Сити


Трент Алекснадър-Арнолд ще пропусне дербито с Манчестър Сити
Снимка: Getty Images/Guliver

1335 0

Десният бек на Ливърпул Трент Александър-Арнолд почти сигурно ще пропусне дербито с Манчестър Сити в неделя. Английският национал пропусна гостуването на Порто в Шампионска лига, като Юрген Клоп разкри, че причината е лека контузия. Според Клоп Трент няма да е готов в неделя, а вероятно ще пропусне и мачовете на националния отбор на Англия.

„Трент усети болка в аддуктора. Има лека травма в тази зона. Дали ще играе в дербито в неделя? Това не изглежда особено вероятно. Няма мускулна контузия, която да отшуми толкова бързо. Освен това аз не искам да взимам решение вместо него. Не мисля, че ще е възможно да бъде и с националния отбор. Надявам се след това да е готов.

Вкарали сме 20 гола през септември? Да, но и получихме няколко. Сега играем със Сити. Няма смисъл да мисля колко можем да вкараме срещу тях. Нуждаем се от съвършено и цялостно представяне срещу тях. Трябва да се предствим още по-добре в неделя. Сити ще иска да отговори след загубата от ПСЖ, но ние ще играем у дома пред нашите фенове“, заяви Клоп.

Ливърпул ще бъде и без един от полузащитниците си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички