Трансферът на Лукаку в Юнайтед зависи от... корема на Мхитарян (СНИМКА)


Трансферът на Лукаку в Юнайтед зависи от... корема на Мхитарян (СНИМКА)

1706 0

По традиция преди началото на сезона, футболистите от всеки отбор позират за снимка с новите екипи за предстоящата кампания. Традицията бе спазена и в английския гранд Манчестър Юнайтед, за който се заговори по-рано, че е договорил нападателя на Евертън Ромелу Лукаку за 75 милиона паунда.

Все още новината обаче не е потвърдена, като се очаква това да се случи до края на седмицата. Подобен трансфер пък ще означава, че "червените дяволи" се отказват от преследването на Алваро Мората от Реал Мадрид.

Феновете на английския футбол днес насочиха вниманието си към друга новина. Социалните мрежи бяха заляти със снимки на халфа на 20-кратните английски шампиони Хенрих Мхитарян. Той позира с екипа на тима за новия сезон, а под тениската ясно се вижда, че бившият играч на Борусия Дортмунд не се намира в особено добра физическа форма.

"Манчестър Юнайтед ще обяви трансфера на Ромелу Лукаку веднага щом Хенрих Мхитарян го роди", пък гласи един от коментарите под фотоса.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички