Трансферът на Еден Азар в Реал Мадрид зависи само от един човек


Трансферът на Еден Азар в Реал Мадрид зависи само от един човек
Снимка: Getty Images/Gulliver

2112 0

Преминаването на Еден Азар в Реал Мадрид зависи само от един човек и това е звездата на Чесли. Това мнение изрази бившият президент на "кралския клуб" Рамон Калдерон пред "talkSPORT" по повод информацията, която свързва белгийския национал с преминаване на "Сантиаго Бернабеу". 

Един от топ реализаторите на лондончани сам ще определи дали да остане на "Стамфорд Бридж", или да си тръгне, защото за Флорентино Перес няма да представлява проблем да извади над 100 милиона паунда за 26-годишната звезда.

"Челси не е клуб, който продава, така че няма да е лесно, но както винаги ще зависи от желанието на играча. Ако иска да си тръгне, ще си тръгне - това е", каза Калдерон.

"Челси ще иска много пари и ситуацията ще стане много интересна след края на сезона. Лондончани знаят много добре какъв е пазарът  момента и че могат да искат около 100 милиона паунда.

Този лимит беше поставен с трансферите на Бейл и Погба, така че си мисля, че Челси ще поиска подобна сума. Реал Мадрид обаче се намира в добро състояние и няма проблем с тази сума. Но всичко опира до това какво иска играча. Ако каже, че иска да играе в Реал, ще премине точно там", категоричен е Калдерон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички