Трансферният списък на Гуардиола за Сити включва 17 имена, вижте кои


Трансферният списък на Гуардиола за Сити включва 17 имена, вижте кои
Снимка: Getty Images/Guliver

2440 0

Хосеп Гурадиола, който от лятото ще поеме Манчестър Сити, вече е наясно с кои футболисти иска да разполага и е увоомил ръководството на "гражданите".

Трасферният списък на Гурдиола включва 17 имена, които смята, че ще са му достатъчни за постигането на успехи и печеленето на трофеи, разкрива Daily Mail.

Според Guardian пък Гуардиола е взел решение да напусне Байерн Мюнхен поради разногласия с ръководството на немския гранд. Според изданието, позицията на испанеца по няколко ключови въпроса не е съвпадала с тази на управата на баварците.

Гуардиола е бил изключително недоволен и от продажбата на Тони Кроос на Реал Мадрид през 2014 г. Уморен от всичко това, треньорът е взел решение да оглави Манчестър Сити, където са му обещали не само по-добри пари, но и повече правомощия.

Ето и трансферния списък на наставника:

Серхио Бускетс (Барселона), Пол Погба (Ювентус), Тиаго Алкантара (Байерн М), Годфред Донса (Болоня), Амаду Диавара (Болоня), Юри Тилеманс (Андерлехт), Бен Чилуел (Лестър), Аймерик Лапорт (Атлетик Б), Джон Стоунс (Евертън), Илкай Гюндоган (Борусия Д), Юлиан Вайгъл (Борусия Д), Денис Прает (Андерлехт), Алекс Окслейд-Чембърлейн (Арсенал), Ришедли Базур (Аякс), Усман Дембеле (Рен), Иняки Уилиямс (Атлетик Б), Алваро Мората (Ювентус)


Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички