Трансферна цел на Манчестър Юнайтед отказва да напусне клуба си


Трансферна цел на Манчестър Юнайтед отказва да напусне клуба си
Снимка: Gulliver/GettyImages

3710 0

По всяка вероятност трансферна цел №1 на Манчестър Юнайтед Антоан Гризман няма да пристигне на "Олд Трафорд" през лятото.

Причината за това е, че нападателят няма намерение да напуска "дюшекчиите", въпреки че "червените дяволи" са готови да платят откупната клауза в договора му, която е на стойност 86 милиона паунда. Хора от ръководството на 20-кратните английски шампиони са се срещали вече с агента на Гризман, като са обяснили колко биха се радвали ако французинът премине в клуба им.

Проблемите на мениджъра Жозе Моуриньо през това лято ще са свързани с намирането на нападател. По всяка вероятност от клуба ще си тръгнат Златан Ибрахимович и Уейн Рууни, но "L`Equipe" твърди, че няма шанс Гризман да премине в Манчестър.

Поради тази причина Моуриньо ще опита да привлече голаджията на Лион Александре Лаказет, който в момента е трансферна цел на Ливърпул. 

"Щастлив съм с живота си в Мадрид. Обичам Симеоне и съотборниците си. Щастлив съм много в Атлетико и се чувствам така, все едно сега пристигам в отбора. Надявам се да продължа да нося радост на феновете", заяви Гризман.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички