Този път Манчестър Юнайтед няма право на грешка


Този път Манчестър Юнайтед няма право на грешка

1071 0

Без съмнение загубата в първия кръг на Висшата лига от Суонзи кара десетките милиони фенове на Манчестър Юнайтед да се сещат за ужасяващия минал сезон под ръководството на Дейвид Мойс, когато отборът изглеждаше смешно и се представи по-зле от средняк. Все пак Ван Гаал започна обнадеждаващо кариерата си в отбора и през лятото спечели престижно американско турне, като тимът победи няколко гранда по пътя си към трофея в "Интернешънъл Чемпиънс Къп".

Съндърланд се добра до 2:2 като гост на УБА 2:2, но статистическите показатели от мача съвсем не впечатляват критични поглед върху играта на Черните котки. Съндърланд отправиха само два точни удара в този мач, като и двата се превърнаха в гол. О'Шей и Уес Браун все още са титуляри в защитата на Гус Пойет и това вече изглежда малко притеснително. Надежда за малко по-стабилна халфова линия дава новото попълнение Джак Родуел, а самият треньор призова футболистите си да му помагат да играе по-често с топката.

От своя страна Юнайтед откровено надиграха Суонси по време на целия мач, но отличната тактическа подготовка и ефективността на повечето футболисти на "Лебедите" свършиха своята работа.

В последните пет мача между двата тима Съндърланд успя да победи два пъти, а Юнайтед записа три успеха над своя противник.

Прогноза: Съндърланд - Манчестър Юнайтед 2 (коеф. 1.72)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички