Това ли е краят на кариерата на Даниел Стъридж в Ливърпул?


Това ли е краят на кариерата на Даниел Стъридж в Ливърпул?
Снимка: Gulliver/GettyImages

1655 0

Вчера в Англия медиите обявиха, че голмайсторът на Ливърпул Даниел Стъридж е обвинен в залагания на различни събития от Висшата лига. Английският национал има време до 20 ноември да "изчисти" името си, а в противен случай ще бъде наказан от Футболната Асоциация.

Днес медиите на Острова "залагат" дали това е краят на кариерата на Стъридж на "Анфийлд" и изобщо. Ако не успее да се оправдае, бившият играч на Челси може да получи сериозно наказание, като ще бъде изваден за неопределено време от терените и ще трябва да плати "солена" глоба за постъпките си.

Изданията в Англия днес са на различни медии относно бъдещето на Даниел Стъридж. Според "Daily Mail" кариерата му в Ливърпул е приключена. Според "The Sun" обаче Юрген Клоп ще продължи да разчита на играча си, но при положение, че той се оправдае пред ФА. Изданието припомня още, че бившият футболист от Висшата лига Джоуи Бартън бе наказан за 18 месеца извън футбола заради залози на 1 260 мача в продължение на 10 години и е малко вероятно Стъридж да получи по-сериозно наказание.

ЮРГЕН КЛОП ОТКРАДНА ЕДИН ОТ НАЙ-ВАЖНИТЕ ХОРА ОТ ЩАБА НА ГУАРДИОЛА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички