"Това, което Гуардиола прави с Харт, е отвратително!"


"Това, което Гуардиола прави с Харт, е отвратително!"

3062 0

Бившият футболист на Манчестър Сити и настоящ на Глазгоу Рейнджърс - Джоуи Бартън, коментира ситуацията с вратаря Джо Харт на "Етихад".

Той е на второ място в предпочитанията на новия мениджър на "гражданите" Хосеп Гуардиола, който го остави резерва в първия мач за новия сезон срещу Съндърланд във Висшата лига и срещу Стяуа в Шампионска лига.

"Това е отвратително!Това не е клубът, който аз напуснах. Клубът, от който аз си тръгнах, и сегашният са две противоположни организации. Клубът, за който аз играх, нямаше по този начин да третира Джо, играч, който дълги години служи на Сити. Без значение колко добър треньор сте, не е човешко да се отнасяте така", категоричен е Бартън пред "Talksport".

Джо Харт напусна Манчестър Сити

"Той е национал, играч, който преди Сити да стане богат клуб, можеше да си замине и да постигне по-голям успех, но остана, защото искаше да бъде част от Сити. Не знам какво е направил, за да бъде третиран така, поведението му не е лошо. Не ми харесва това, гледал съм Кабайеро и искате да ми кажете, че игра по-добре с крака от Джо? Не съм го забелязал. Защо не му се даде възможност да се бори за своето място и след това, ако не е добър, спокойно да се каже: "АЗ му дадох шанс". Това трябва да направи всеки мениджър, да даде шанс на всеки", каза още халфът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички