Тотнъм пропусна куп шансове и нарая се провали срещу Бърнли


Тотнъм пропусна куп шансове и нарая се провали срещу Бърнли
Снимка: Guliver/GettyImages

953 0

Един от най-постоянните отбори във Висшата лига в последните два сезона - Тотнъм, допусна втора поредна издънка в шампионата. След като загуби от Челси в миналия кръг, воденият от Маурисио Почетино тим стигна само до 1:1 в домакинския си мач срещу Бърнли.

"Шпроите" се отчетоха със своеобразен рекорд, след като отправиха цели 15 неточни удара през първото полувреме, като нито един от опитите на домакините не се озова в рамките на вратата.

За радост на феновете на лондонския тим, Деле Али успя да се разпише още в 49', давайки аванс, който успокои сериозно играчите на Почетино. Това обаче им изигра и лоша шега.

След като пропуснаха още няколко положения, а Хари Кейн остана без гол през август за поредна година, в 92' гостите изравниха. Брейди пробва подаване към наказателното поле, което мина покрай 3-4 защитници и достигна до Ууд, който запази хладнохръвие и преодоля Лорис за 1:1. 

За втори път в рамките на само 3 кръга Бърнли обърква сметките на фаворит за титлата, след като в първия кръг скромният тим спечели с 3:2 срещу "Стамфорд Бридж". Тотнъм има 4 точки от началото на сезона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички