Тотнъм не се даде на Ливърпул в дербито (ВИДЕО)


Тотнъм не се даде на Ливърпул в дербито (ВИДЕО)

784 0

Тотнъм и Ливърпул не се победиха в първото дерби от 3-ия кръг на английската Висша лига и завършиха наравно 1:1. Джеймс Милнър откри резултата от дузпа в края на първото полувреме, а Дани Роуз възстанови равенството в 72-ата.

"Шпорите" продължават без поражение в шампионата, като имат две ремита и една победа за актив от 5 точки, който засега им отрежда пета позиция, но може да се спуснат по-надолу в класирането след края на кръга.

Джеймс Милнър даде преднина на мърсисайдци с гол преди почивката. Опитният полузащитник се разписа в 43-ата минута от дузпа, отсъдена за спорно нарушение на Ерик Ламела срещу Роберто Фирмино.

През второто полувреме домакините се впуснаха в яростни атаки, но стигнаха само до изравнителен гол. В негов автор се превърна левият краен бранител на „шпорите” Дани Роуз, който вкара в 72-ата минута след асистенция на Ламела.

До края на срещата и двата тима имаха своите възможности да стигнат до пълния комплект точки, но отличните намеси на Миньоле за Ливърпул и Ворм за Тотнъм оставиха резултата непроменен.

Мърсисайдци пък са с 4 пункта, след като победиха в първия кръг, после изненадващо паднаха от Бърнли. Засега Ливърпул е най-висококласирания отбор, който е записал поражение в шампионата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички