Тотнъм на крачка от първи трансфер през зимата


Тотнъм на крачка от първи трансфер през зимата
Снимка: Gulliver/GettyImages

1329 0

Отборът на Тотнъм е много близо до това да си осигури първо ново попълнение по време на зимния трансферен прозорец. „Шпорите“ ще вземат под наем халфа на Бенфика Жедсон Фернандес. Младият португалец трябваше да избира между Спърс и друг лондонски тим – Уест Хям, но избра Тотнъм заради сънародника си Жозе Моуриньо.

Във вчерашния ден Фернандес е минал медицински тестове в тима на „шпорите“ и се очаква той да бъде представен официално като нов играч на тима в следващите 24 часа. 21-годишният играч идва като преотстъпен за 18 месеца, като Тотнъм ще имат опцията да го откупят за сумата от 65 милиона евро. Спърс спешно имат нужда от ново попълнение в центъра на халфовата линия, след като стана ясно, че Муса Сисоко ще претършпи операция на дясното си коляно и ще отсъства в рамките на 3 месеца.

Челси също се интересуваше от играча, като тима предложи сходна сума с условието, че Фернандес трябва да изиграе половината срещи по време на наема си. До сделка обаче не се стигна. А ето какво каза Жозе Моуриньо за един от халфовете на Тотнъм.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички