Томас Тухел: Направих няколко грешки, но няма да ги обсъждам публично


Томас Тухел: Направих няколко грешки, но няма да ги обсъждам публично
Снимка: Getty Images/Guliver

1152 0

Челси прекъсна добрата си серия от мачове и загуби домакинството си на Арсенал късно снощи, а след края на срещата старши треньорът на "сините" Томас Тухел заяви следното:

"Изцяло наша вина си е, че паднахме. Имахме много положения, а не вкарахме. Направихме им голям подарък и малко или много това си беше автогол", заяви той по повод грешката на Жоржиньо, която доведе до победния гол за Арсенал.

"Не играхме с енергията от последните мачове, подаванията ставаха бавно и съответно нямаше острота в атаките ни. Не видях жаждата за победа, която ни отличаваше от останалите отбори до този момент. Изцяло наша си е вината. Може би по-скоро моя, защото направих твърде много промени от предния мач. Така казано, поемам отговорността за тази загуба. Може би целият отбор трябва да се събуди и да се съсредоточи върху остатъка от сезона".

Тухел загатна, че е предусещал как ще се развие тази среща още по време на тренировките на Челси през седмицата:

"Усетих нещо на тренировките през седмицата и за съжаление, съмненията ми се доказаха на терена. Можехме да се представим и по-добре, но не го направихме. Очевидно съм направил няколко грешки още преди първия съдийски сигнал, но тях няма да ги обсъждам публично".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички