Томас Франк коментира слуховете, които го пращат начело на Манчестър Юнайтед


Томас Франк коментира слуховете, които го пращат начело на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

1125 0

Вчера, 14-и май, се появиха слухове, че Томас Франк може да замени Ерик тен Хаг, ако ръководството на Манчестър Юнайтед реши да уволни нидерландския специалист.

Коментар от Франк

Сега самият мениджър на Брентфорд ги коментира, заявявайки, че е щастлив при "пчеличките" и че се вижда още дълги години при тях:

Томас Франк

"Наистина съм щастлив на мястото, на което съм. Това е почти перфектният клуб, в който можеш да бъдеш. Виждам се тук още много години".

ОЩЕ: Клубове от Саудитска Арабия се облизват за дуо на Манчестър Юнайтед

"Близък съм със собственика, със спортния директор и като цяло с всички около клуба. В Брентфорд се чувствам като у дома си!", изтъкна 50-годишният Франк, а след това допълни:

"Преди всичко смятам, че това (б.р. - интересът от Юнайтед) е ласкателно и е признание за работата, която съм свършил. Радвам се, че другите забелязват труда, който полагаме в Брентфорд. Но пък и това, което се случва в клуба, не е дело само на един човек!".

*Един кръг преди края на сезон 2023/24, Брентфорд е на 16-о място във временното класиране с актив от 39 точки и голова разлика 54:61. Последният мач е срещу Нюкасъл (домакинство, 19-и май).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕДейвид Бекъм със сериозно послание, но и предупреждение преди най-важния мач на Манчестър Юнайтед

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички