Тим от Висшата лига е отправил оферта за нападател на Милан


Тим от Висшата лига е отправил оферта за нападател на Милан
Снимка: Getty Images/Guliver

3246 0

Отбор от Висшата лига е проявил интерес към нападател на Милан. Става въпрос за тима на Улвърхемптън, който е отправил оферта за стрелеца на "росонерите" Андре Силва, твърди "Birmingham Mail".

"Вълците" се намират на престижното седмо място в Англия, като играят впечатляващ футбол под ръководството на Нуно Ешпирито Санто. Момчетата на португалския специалист достигнаха и до полуфиналите в ФА Къп, отстранявайки отбори като Ливърпул и Манчестър Юнайтед, но отпаднаха на крачка от финала от тима на Уотфорд.

Улвърхемптън са си поставили цел в дългосрочен план да се преборят за място в най-големия европейски клубен турнир - Шампионска лига. За да постигнат това, "вълците" трябва да инвестират сериозно в нови покупки, а първият опит за привличане на нов играч изглежда, че вече е направен.

Андре Силва е сънародник на мениджъра на Уулвс Санто. През този сезон той игра под наем в тима на Севиля, като преотстъпен от състава на Милан. В Ла Лига през този сезон има 9 гола на сметката си. Междувременно тимът на Аякс пожела играч на Барселона (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички