Тиери Анри посочи титулярните 11 на Сити при Гуардиола


Тиери Анри посочи титулярните 11 на Сити при Гуардиола

2155 0

Легендата на Арсенал Тиери Анри получи интересна задача от английските медии след мача между Манчестър Сити и Уест Бромич Албиън.

Французинът трябваше да предвиди как ще изглежда титулярният състав на "гражданите" за следващия сезон, когато тимът ще бъде воден от Хосеп Гуардиола.

Анри познава методите на испанския специалист от общия им престой на "Камп ноу". Според него, Гуардиола няма да се поколебае да се освободи от играчите, на които няма да разчита, устремен към това да направи силен отбор, който ще се стреми към големи успехи.

"Той няма страх да променя нещата. Ако не си в неговите планове, ще ти го каже в лицето. Гуардиола просто иска да побеждава и да доминира. За съжаление, мисля, че за Яя това ще означава край в Манчестър Сити. Според мен, тук попада и Джо Харт, за когото медиите нищо не говорят", коментира Анри.

"Харесвам Джо и той е наистина фантастичен вратар, но стилът на Гуардиола повелява да се започне от вратаря. Виждате, че Мануел Нойер играе като стопер в Байерн. Пеп сигурно бързо ще вземе решение за Харт", посочи той.

Накрая французинът избра 11 футболисти, които според него ще бъдат титулярите на Гуардиола.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички