The Sun: Сър Алекс се завърна на работа в Манчестър Юнайтед


The Sun: Сър Алекс се завърна на работа в Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

3216 0

Истински коледен подарък получиха феновете на Манчестър Юнайтед. Легендарният мениджър на тима сър Алекс Фъргюасън се завърна на работа в клуба. Той ще бъде консултант на Оле Солскяер, който застана начело на тима на мястото на Жозе Моуриньо.

Според The Sun норвежкият специалист се е чувал редовно за съвети с легендарния шотландец и планирал да прави иска такива и в бъдеще. Той няма проблем да се съветва с него, за разлика от Моуриньо, който отказваше съвети.

Самият Фъргюсън е дал одобрението си за назначаването на 45-годишния специалист. Според мнозина анализатори на Острова Солскяер може да се превърне в постоянен мениджър на "червените дяволи" след края на сезона, ако разбира се постигне задоволителни резултати до края на кампанията.

Назначаването на асистента на Солскяер Майк Фелън също е било по настояване на сър Алекс. Двамата работиха заедно в клуба в периода 2008 -2013 година. Още в първия си мач начело Оле успя да запише постижение. След ерата "сър Алекс Фъргюсън" на "Олд Трафорд" се изредиха Дейвид Мойс, Луис ван Гаал и Жозе Моуриньо, като нито един от тях не успя да "накара" отбора да вкара пет гола. Това обаче направи Солскяер като именно от времето на великия шотландец, 20-кратните шампиони не са отбелязавали пет попадения в една среща.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички